×

De drone van Fryslân fan Boppen vliegt 28 april boven Heeg

HEEGVANUITDELUCHT.jpg

De drone van Fryslân fan Boppen vliegt 28 april boven Heeg

Algemeen | | 600 keer gelezen

Dinsdag 28 april vliegt de drone van Fryslân fan Boppen over Heeg. Fryslân fan Boppen is een project dat is bedacht door Friese burgemeesters en LF2028, bedoeld om inwoners van Fryslân een hart onder de riem te steken. Mensen maken boodschappen die vanuit de lucht in beeld worden gebracht. Later worden die uitgezonden bij Omrop Fryslân en op de website van de Leeuwarder Courant. Vorige week vloog de drone al over een groot deel van Fryslân. 

De drone vliegt op dinsdag 28 april van 09:00 uur tot 13:00 uur over Heeg, Gaastmeer, Oudega, Blauwhuis en Makkum. Bewoners van de route kunnen vanuit de tuin of voor op straat zwaaien of een andere leuke actie ondernemen die vanuit de lucht op film wordt vastgelegd. Bijvoorbeeld door een boodschap in stoepkrijt te schrijven, een spandoek neer te leggen of andere originele ideeën. Zo werd er eerder ook een boodschap in het gras gemaaid.

De beelden worden uitgezonden via de website van de Leeuwarder Courant en van Omrop Fryslân en op Omrop Fryslân tv. Bij Omrop Fryslân tv worden de beelden een werkdag na de opnamen uitgezonden, tussen 14:00 uur en 16:00 uur en een herhaling om 21:30 uur.

Meld jouw actie aan!

Heb je een leuk idee en wil je jouw project graag terugzien op de beelden? Meld jouw actie dan aan bij Fryslân fan Boppen, via deze link: AANMELDEN. Ook is het mogelijk aan te melden via de sites van Leeuwarder Courant en Omrop Fryslân. 
Vanwege de beschikbare tijd is helaas is niet te garanderen om iedereen in beeld te brengen.   


Terug