×

Heechspanning organiseert puzzeltocht op Hemelvaartsdag

HEECHSPANNINGS TIJDREIS.jpg

Heechspanning organiseert puzzeltocht op Hemelvaartsdag

Algemeen | | 441 keer gelezen

Heechspanning is al 27 jaar onlosmakelijk verbonden met Hemelvaartsdag in Heeg. Na al die drukbezochte edities deze dag in stilte voorbij laten gaan, dat laat de organisatie niet gebeuren. Daarom organiseren ze donderdag 21 mei een coronaproof puzzeltocht door Heeg.

 “We wilden in ieder geval iets doen”, vertelt het bestuur. “Omdat we geen nieuwe variant kunnen neerzetten, zijn we de archieven ingedoken. Dat leverde fantastische herinneringen op en zo kwamen we op het idee van een ‘tijdreis’.”

De tijdreis-puzzeltocht

De tijdreis is een puzzeltocht. Op Hemelvaartsdag vind je tussen 13:00 uur en 17:00 uur op verschillende locaties een poster van een van de edities van Heechspanning achter het raam. Op iedere poster vind je een letter en het jaartal van de betreffende editie. Verzamel alle letters en zet ze middels de jaartallen op volgorde, dan wordt er een slogan gevormd. Stuur daarna de slogan met een foto van jezelf in sfeer van Heechspanning naar info@heechspanning.com, dan maak je kans op een echte Heechspanning zonnebril.

Muziek van troubadour Jan Nota

Om toch een beetje het Heechspanningsgevoel naar voren te brengen rijdt Troubadour Jan Nota door het dorp om de puzzelaars muzikaal te ondersteunen.

Voor nog meer blikken uit het verleden, kijk dan ook op de Facebookpagina van Heechspanning. Daar worden diverse fotoreeksen van de afgelopen jaren gepresenteerd.


Terug