×

Horeca Heeg gaat over op afhalen en bezorgen

Watersport.jpg

Horeca Heeg gaat over op afhalen en bezorgen

Politiek/Economie | | 79 keer gelezen

Sinds de sluiting van alle restaurants, cafés en cafetaria’s hebben verschillende horeca initiatief genomen om een afhaal- en bezorgdienst op te zetten. In Heeg zijn dat onder meer restaurant d’Ald Wal, De Watersport, De Boeier en De Heegerhoek. 


Van zaterdag tot en met woensdag is er bij d’Ald Wal mogelijkheid tot afhalen en bezorgen, tussen 17:00 en 20:00 uur. Kijk hier voor meer informatie en de menukaart.


De watersport

Ook de Watersport heeft een speciaal afhaal- en bezorgmenu samengesteld. Daar kan van donderdag tot en met zondag worden besteld. Het afhalen is enkel op afspraak. Kijk hier voor het menu.

De Boeier

De Boeier laat weten dat met zorgvuldig inachtneming van de maatregelen er mogelijkheid is tot afhalen aan het loket en in goed overleg tot bezorging. Deze mogelijkheid is er op vrijdag tot en met zondag van 17:00 tot 20:00 uur en op vrijdag en zaterdag ook van 12:00 tot 14:00 uur.

Klik hier voor het afhaalmenu. 

 

Heegerhoek

Snackbar Heegerhoek heeft eveneens een bezorgservice opgericht. Zij bezorgen van donderdag tot en met zondag van 17:00 tot 20:00 uur en op vrijdag ook van 11:30 tot 14:00 uur.


Terug