×

Kapsalon Paula vanaf maandag weer open

Kapsalon Paula.jpg

Kapsalon Paula vanaf maandag weer open

Algemeen | | 277 keer gelezen

Vanaf maandag 11 mei mogen kappers weer open. Dat is een van de versoepelingen van de corona-maatregelen die het kabinet woensdag 6 mei bekend maakte. Dat betekent ook dat Kapsalon Paula in Heeg weer open gaat. “Wij zijn natuurlijk heel blij. We hebben de klanten gemist!”, vertelt Paula.

Paula en haar team hebben er enorm veel zin in. Het team gaat donderdag meteen bespreken hoe ze het gaan aanpakken en de personeelsplanning weer in orde maken. “De eerste telefoontjes en appjes met vragen kwamen kort na de aankondiging van het kabinet al binnen. We zullen eerst de mensen inplannen die we moesten afbellen toen we moesten sluiten en wat ons betreft beginnen we daar morgen meteen mee”, zegt Paula enthousiast.

Meer tijd per klant nodig
Om de hygiënemaatregelen in acht te nemen zullen ze per klant meer tijd nodig hebben, ook moeten ze het aantal klanten over de hele dag verspreiden. “We hebben misschien ook wel meer tijd nodig om de wilde haardossen die de afgelopen weken zijn ontstaan te knippen”, lacht Paula.

Wie gezond is kan gewoon een afspraak maken. “We hoeven geen mondkapjes op, maar wil de klant graag dat we er een dragen, dan doen we dat. Ik heb ze wel liggen.” Mocht een klant  onverhoopt ziek of verkouden worden, dan zal diegene zijn afspraak uit moeten stellen. “Op deze wijze kunnen we hier met zijn allen uitkomen.”  


Terug