×

Nieuwe website Duurzaam Heeg: alle werkgroepen en thema's op één plek

IMG_8184.jpg

Nieuwe website Duurzaam Heeg: alle werkgroepen en thema's op één plek

Algemeen | | 280 keer gelezen

De werkgroepen onder de noemer Duurzaam Heeg hebben een nieuwe website gelanceerd. Alle informatie over onder meer lokale voedselproductie, groen, energie, recycling en vervoer is nu op een site te vinden. Eerder was de communicatie vanuit de verschillende werkgroepen versnipperd. Daar komt met deze website verandering in. 

Veel mensen associëren Duurzaam Heeg met de energiecoöperatie, terwijl Duurzaam Heeg een heel collectief is. Van het heempark tot de dorpstuin en van gaswinning in Súdwest-Fryslân tot het aquathermieproject Warm Heeg, alles valt onder Duurzaam Heeg.

Op www.duurzaamheeg.nl zijn alle thema's nu verzameld op één plek. Iedere werkgroep heeft een eigen ‘knop’ waaronder alle lopende projecten met bijbehorende informatie in een overzicht te vinden zijn. “Wie meer wil weten of mee wil doen, kan ons nu veel makkelijker benaderen”, legt Dorine van den Beukel uit.

Schermafbeelding 2020-05-06 om 20.12.16.png

Duurzaam Heeg ontstond na vorming van de dorpsvisie in 2012. Bij het vormen van de visie kwamen bijzondere ideeën naar voren om Heeg duurzamer te maken.  Verschillende mensen zijn die zaken op gaan pakken en dat is uitgegroeid tot de werkgroepen die nu samen Duurzaam Heeg vormen.  

Website bekijken? Klik hier: www.duurzaamheeg.nl


Terug