×

Watersportvereniging Heeg last tot 1 juni alle evenementen af

WhatsApp Image 2020-03-28 at 12.14.09.jpeg

Watersportvereniging Heeg last tot 1 juni alle evenementen af

Sport | | 175 keer gelezen

Watersportvereniging Heeg zet een streep door alle evenementen die gepland staan tot 1 juni. De ingrijpende maatregelen laat de vereniging geen andere keus.

“Het is niet te bevatten”, laat het bestuur via de WSH-website weten. “We hadden zo’n drukke agenda met onder meer OCN wedstrijden, SKON, ledenvergadering, winterzeilen, voorjaarswedstrijden, NK Sprint Pampus, verenigingscompetitie, zeilles voor volwassenen, jeugdzeillessen, opening watersport seizoen en de Gouden Boaijum-Cup en ineens niets meer. Voor alle deelnemers en vrijwilligers een onwerkelijke situatie.”

Verplaatsen naar later dit jaar 

De vereniging hoopt de evenementen die zij als WSH  voor de leden organiseren te kunnen verplaatsen naar een later moment in dit jaar. Het gaat dan om de evenementen als winterzeilen, volwassenzeilen, zomerwedstrijden, jeugdzeilen, sloeproeien en de algemene ledenvergadering

De vereniging gaat er vooreerst vanuit dat de jeugdcombi op 13/14 juni het eerstvolgende zeilevenement wordt bij de WSH. “Dit wordt in samenwerking met Jeugd Wedstrijdzeilen georganiseerd. Wat zal het fijn zijn als de jeugd weer heerlijk het water op mag, na zo’n lange bijzondere periode! Maar laten we eerst hopen dat dit alles bijdraagt om met zijn allen zo goed mogelijk door de coronacrisis heen te komen en dat wijzelf en geen van onze naasten ernstig wordt getroffen door dit virus.”


Terug